понедељак, 29. јун 2015.

Neverovatne stvari koje psi mogu osetiti kod ljudi.

Psi-te divne zivotinje koje su uvek tu za nas.Psi su veoma inteligentne zivotinje.Ovo su stvari koje VAS pas moze osetiti kod Vas.

1.Raspolozenje
Psi itekako mogu osetiti Vase raspolozenje.Dakle ako ste Vi pod stresom i on ce biti ili ako ste tuzni on nece biti tuzan,vec ce biti nametljiv i pokusace da vas oraspolozi.A ako ste srecni,on ce biti jos srecniji :D.

2.Paznja
Posto su psi veoma pametne zivotinje oni znaju tacno kada vi ne obracate paznju.Psi znaju da uhvate pravi trenutak da naprave neki bas lukav potez.Da,tako je nestao Vas sendvic. :P

3.Nejednakost
Jedno istrazivanje je otkrilo da psi vise ne obracaju paznju ako su nejednaki  sa npr.nekim drugim psom.Tokom istrazivanja naucnici su spojili dva psa i dali im jednostavne komande.Jedan pas je dobio poslasticu,dok drugi nije.Tada je onaj pas koji je dobio poslasticu nastavio da slusa,dok je onaj koji nije dobio ukusnu poslasticu cak prestao da obraca paznju na komande.

4.Bolest
Iako su  mnogim vlasnicima njihovi cetvoronozni prijatelji odlicna uteha tokom bolesti,psi mogu cak i da osete celije raka i to putem uzorka krvi.Lekari i naucnici se nadaju da ce psi u buducnosti pomoci u otkrivanju ove opasne bolesti.

5.Laz
Jedno japansko istrazivanje je pokazalo da psi mogu nauciti da ne veruju ljudima koji su ih nekad prevarili,zapravo pas tacno zna kada je prevaren i zna da vise ne moze verovati toj osobi.

Нема коментара:

Постави коментар